Vooraan in de Achterhoek

‘Vooraan in de Achterhoek!’

Stichting DCN Geleidehonden is dé leukste en gezelligste blindengeleidehondenschool van Nederland en is gevestigd in Kilder, Gelderland.
Met een hecht en gepassioneerd team zet DCN Geleidehonden zich in voor mensen met een visuele beperking door voor hen blindengeleidehonden op te leiden. Hiermee kunnen zij weer onafhankelijk & zelfstandig participeren in onze maatschappij.
Wij doen dit met team DCN op school, maar ook zeker de fantastische gastgezinnen en de vrijwilligers spelen hierbij een grote rol.

De jonge geleidehonden in spé worden in het eerste levensjaar verzorgd en opgevoed door gastgezinnen. De gastgezinnen voeden de pups op tot leuke, sociale en stabiele blindengeleidehonden en wij helpen ze daarbij met de gezellige en leerzame gastgezinlessen.

Stichting DCN Geleidehonden is continu op zoek naar enthousiaste gastgezinnen die zich met dit vrijwilligerswerk inzetten voor onze doelgroep, blinde of zeer slechtziende mensen.

Je bent zo trots als een pauw als jouw hondje de opleiding met succes zal afronden en iemands leven verrijkt als blindengeleidehond.

Ook een pup met een missie in huis en meedoen met dit mooie traject?

Kom bij ons langs in het hondendorp of stuur een mail naar info@guidedog.nl voor meer informatie

http://www.guidedog.nl
Plaats: Kilder