Voor kinderen

Heel veel kinderactiviteiten zijn gratis, soms wordt er een kleine vergoeding gevraagd.

Later bouw ik mijn eigen huis!

Metselen is leuk! Dat hebben veel kinderen al ontdekt tijdens de Fair. Zelf metselen van een muur werd zó populair, dat kinderen én volwassenen onder begeleiding van een metselaar een eigen stuk muur mogen metselen.

Neem je eigen hond mee

Honden die dit aankunnen, mogen mee. In het hondendorp zijn interessante demonstraties, vaak gevolgd door workshops waar je samen met je hond gratis aan mee mag doen.

Heerlijk knuffelen met groot of toch liever met klein?

De konijntjes, cavia's, schapen en geiten staan al te wachten om geaaid en geknuffeld te worden. Zelfs de grote knuffelkoe is dit jaar weer aanwezig! Ga maar eens lekker tegen haar aan liggen. Was wel goed je handen na het aanraken van de dieren!

Je hulp is nodig bij de shows

In de ringen worden spannende shows gegeven waarbij je vaak mag helpen. Of misschien landt er wel zo'n enorme roofvogel op je hand! En wie zou niet één van de dwergen van Sneeuwwitje willen zijn?

Bouwen met Lego

Met hele grote legostenen of met de bekende kleine steentjes: bouwen met Lego is leuk voor ieder kind en misschien ook wel voor de ouders. Heb je geen geduld om zelf te bouwen, geniet dan van de expositie van ervaren bouwers.

Kinderactiviteiten

Waar bevinden alle kinderactiviteiten zich?

Klik hier voor de activiteiten