Sfeer en magie

Vorige week met vrienden uit Australië, even ontspanning tussen alle bedrijfsbezoeken door.

Maandag met schoonzus. Gewoon even ons jaarlijkse bij-klets-middagje-uit op een geweldige locatie.

Vanavond met echtgenoot. Ons jaarlijkse Intratuin-inspiratie-uitje. Ook nu hebben we leuke ideeën opgedaan voor decoratie van de Fair, het follybos en onze eigen ‘pub’ op Het Westendorp.

Drie keer in korte tijd naar de kerstshow bij Intratuin in Duiven geweest. Hallen vol kerst: kerstbomen echt en nep, kerstlampen, kerstdecoratie, kerstplanten.

Wat hebben de decorateurs dit jaar weer prachtig uitgepakt. De show bij Intratuin Duiven staat bekend als een van de mooiste, misschien wel de allermooiste kerstshow van ons land. Landschappen met duizenden miniaturen worden opgebouwd in allerlei variaties. Steden, bergen, boerenlandschappen. Dit jaar een echte grot vol Halloween graven, spookhuizen en natuurlijk de spoken zelf. Prachtig.

Magisch is de roltrap. Voor de kenners bijna niet te geloven, maar weer heel anders dan anders, weer supermooi. Heel fijn dat rolstoelgebruikers die met de lift moeten, de trap toch uitgebreid vanaf de zijkant kunnen bekijken en er op deze manier ook van kunnen genieten. Wij zijn drie keer op en neer geweest en zagen elke keer iets nieuws, maar er zijn vast mensen die steeds maar weer met de roltrap naar boven en beneden gaan. Zo mooi.

Waarom trekt dit alles nu zo? Het is de sfeer die het doet. Een bijzondere en magische sfeer die we ook bij de Farm & Country Fair proberen neer te zetten.

Ik weet dat mensen de Farm & Country Fair jaarlijks twee of zelfs drie dagen bezoeken. Ik hoop dat ze daar net zoveel genieten dan dat ik dat bij Intratuin doe.

Geplaatst in op 16 dec. 2016