Hondendorp

Het hondendorp is weer supermooi, met veel rasverenigingen en demonstraties verzorgd door de top van Nederland. De standhouders in het hondendorp bieden specifieke producten voor honden aan die niet overal verkrijgbaar zijn. Ook kun je kennismaken met nieuwe rasverenigingen.

Honden van harte welkom indien ze zijn aangelijnd.

De showring in het hondendorp bruist de hele dag door van de activiteiten.

Hier geven de rasverenigingen hun presentaties en hoor je alles over de raseigenschappen. Ook de hondensporten zoals agility staan in de schijnwerpers. Bij veel workshops en demonstratie kun je met je eigen hond kosteloos deelnemen. Uiteraard is hier veel begeleiding bij aanwezig, want de veiligheid van jou en je hond staan bij ons centraal. Een aantal shows worden ook gegeven in de middenring.

De honden rassenparade is elke dag om 16.00 uur te zien in de middenring.

Meedoen aan een demo? Veel van deze workshops zijn ook geschikt voor kinderen. Vaak wel onder begeleiding van een volwassene.

Meer informatie over enkele shows:

Alles voor je lieve viervoeter

In de stands rondom de showring in het hondendorp kun je terecht voor de prachtigste producten zoals verzorgingsartikelen, kussens en die aparte handgemaakte halsband waar je altijd al naar zocht. De hondenfotograaf maakt een prachtige foto van je hond. Wil je graag tips over het omgaan met je hond (angst of andere problemen)? Op tijden dat er geen demo's zijn, kun je hiervoor bij Hondenschool Fairytaleservice terecht! www.fairytaleservice.com

Hulphond

Susan zal tevens laten zien hoe haar oudste hond Jett voor haar werkt als hulphond, oa een jas of schoen uitrekken, allerlei dingen apporteren zoals iets van metaal ( bv sleutelbos) maar ook een aardappelschilmesje of een flesje water, en een boodschappentas leeghalen.
Enthousiast werken of het nu als hulphond is of als sporthond, een mooier hondenleven kan je denk ik niet hebben als hond!

Meer info op haar website: www.para-agility.nl

Promoten hondenras

Wil jou rasverenigingen graag drie dagen lang hun hondenras promoten tijdens de Farm & Country Fair? Neem dan contact op met Joke Ruesink of Mariël Ruesink via info@countryfair.nl

Deelnemers

Welke rasverenigingen en bedrijven met producten voor honden zijn aanwezig?

Bekijk het overzicht