Bedrijfsuitjes

Een bijzonder bedrijfsuitje: zakenrelaties ontvangen in informele sfeer of samen met collega's een dag naar buiten: er zijn legio mogelijkheden.

Eigen locatie voor uw bedrijf

Bedrijven en organisaties kunnen tijdens de Farm & Country Fair een plek huren voor hun bedrijf, eventueel compleet met catering. Een ideale plek voor het ontvangen van zakenrelaties!

Bijzonder bedrijfsuitje

Bedrijven en andere groepen kunnen op afspraak vrijdags en zaterdags na sluitingstijd nog samen tijd doorbrengen in de muziektent. Alles is aanwezig, zelfs de sfeervolle livemuziek. Met name voor bedrijfsuitjes is dit een prima en voordelige optie!

Arrangement

Op verzoek adviseren we u graag bij het maken van een dagarrangement. Zo kunt u de dag beginnen met een drankje en later samen op het terrein lunchen of van een warme maaltijd genieten. Er wordt dan overal op uw groep gerekend. Tussendoor gaat u dan lekker shoppen of u kiest er juist voor om met de hele groep samen iets op het terrein te ondernemen. Neemt u vroegtijdig contact met ons op, alleen dan kunnen we u helpen met het organiseren van een bijzondere dag!

Mail naar info@countryfair.nl voor meer informatie of vul het contactformulier in.

Contactformulier