In de media

De Farm & Country Fair en de organisatoren hiervan zijn regelmatig te horen en te zien op radio en televisie. Programma's zoals 'Gelderse Koppen' met Harm Edens, 'Mooi Weer de Leeuw' met Paul de Leeuw, 'Man Bijt Hond', 'De zomer van Britt en Ymke', TV Gelderland en Focuz TV schonken aandacht aan de Fair.

De boerderij en de landerijen waarop de Fair wordt gehouden, waren ondermeer te zien in Bed & Breakfast, 'Wat de Boer Niet Kent' van 24Kitchen, 'Angelique gaat Vreemd', 'Hart van Nederland', 'Kijk een Koe', het Jeugdjournaal, 'Het Wilde Oosten' en 'De Wereld draait Door". Ook vertellen de organisatoren regelmatig bij diverse landelijke radiostations over hun werk op de boerderij.

Veel media-aandacht voor de Fair

De Farm & Country Fair wordt ook verder ondersteund door vele enthousiaste magazines, kranten en organisaties. Hier volgt een kleine selectie van media die veel aandacht aan de Fair schenken.

TV Gelderland en Radio Gelderland

Radio Gelderland is tijdens de Fair vaak aanwezig met een live-verslag.

Landleven is een praktisch en inspirerend magazine over buitenwonen en buitenleven. Het informeert en adviseert op deskundige wijze over alle facetten die bij het buitenleven komen kijken. Landleven heeft zeer veel abonnees en u vindt het magazine in bijna elke krantenkiosk in Nederland en België. Ook op de site staan vaak interessante onderwerpen.

Naober, magazine met het mooiste uit Gelderland, Overijssel en Drenthe. Naober is het woord voor buurman in de streektaal van dit gebied. U leest over de mensen uit deze streek en de warmte en saamhorigheid. Maar ook de bekende en onbekende tradities en humor van het oostelijke platteland. Daarnaast is er veel aandacht voor cultuur en natuur. Met veel praktische en handige tips voor thuis, in de tuin en op het erf. Het Naober magazine leert u het platteland beter te begrijpen.

De Gelderlander is het grootste regionale dagblad van Nederland met een dagelijkse oplage van 165.000 kranten, verspreid in het grootste gedeelte van Gelderland en in kleine delen van Noord-Brabant, Limburg en Utrecht. Daarnaast houdt De Gelderlander ontwikkelingen op multimediagebied scherp in de gaten en wordt veel aandacht geschonken aan digitale nieuwsmedia.

Omroep Gelderland gaat op zaterdag en zondag live uitzenden vanaf het Farm & Country Fair terrein.

Buitenleven, hét inspiratiemagazine voor 35+ vrouwen met een actief leven. Elk nummer staat vol met prachtige fotoreportages, inspirerende artikelen, tuinadviezen, tips en adresjes om te genieten van je vrije tijd en het buitenleven.

Ariadne at Home houdt je op de hoogte van de laatste trends en nieuwtjes op woongebied en biedt ook inspiratie om van je woning een ware en persoonlijke plek te maken.

Levende Have, Het landelijk Kennisnetwerk Levende Have is een internetgemeenschap van houders van boerderijdieren.

Het Schaap brengt alle nieuws voor de schapenhouder. Met nieuws, agenda, vraagbaak en veel meer.

Mijn Magazine, interviews met bekende en minder bekende Achterhoekers, spraakmakende rubrieken, een uitgaansagenda en een hoge kwaliteit fotografie geven MIJN Magazine een geheel eigen identiteit.

CamperReisMagazine, het onafhankelijke belevenis reismagazine voor iedereen die met een camper reist, met reisverhalen, over natuur en cultuur en alle bijbehorende tips voor de camper reiziger.

Aalten Vooruit, elke woensdag het plaatselijke nieuws, evenementenagenda en prikbord uit Aalten en Dinxperlo bij elkaar.

Auto Motor Klassiek is een maandelijkse uitgave over klassieke auto's en motoren. Het Vintage Festival staat uitgebreid in de agenda van het juni-nummer.

Boerenvee is het tijdschrift voor liefhebbers van boerderijdieren.

Regio 8 is de lokale omroep voor de gemeenten Montferland, Oude IJsselstreek en de gemeente Doetinchem.

Kleindier Magazine is hét kleindiertijdschrift voor iedereen die belangstelling heeft voor één of meer rassen of diergroepen binnen de kleindierliefhebberij: hoenders, dwerghoenders, siervogels en watervogels (pluimvee), konijnen, cavia’s en kleine knaagdieren (pelsdieren en sierduiven. Abbonnees ontvangen de flyer van de Farm & Country Fair bij de juni editie.

Handwerken Zonder Grenzen is een magazine over handwerken in het algemeen in heel brede zin. HzG stuurt de flyer van de Farm & Country Fair mee met haar juni-editie.

Lekker Weg in Eigen Land is een weekendreismagazine op RTL4 waarin meerdere toeristische plaatsen, regio´s en activiteiten centraal staan, die zeer de moeite waard zijn om te bezoeken. Ook de Farm & Country Fair wordt hierin vermeld.

Goede Reis! Magazine is het magazine van vervoersmaatschappij Arriva. Dit magazine wordt verspreid in de treinen in Groningen en Friesland en de MerwedeLingelijn.

Haver Magazine, hét leesvoer voor de paardenliefhebber. Het magazine is er voor iedereen die geïnteresseerd is in de paardensport, op welk niveau dan ook. Maar ook voor mensen die van lifestyle, wonen en mode houden. Van de hobby ruiter tot de fanatieke wedstrijdruiter, ze vinden er allemaal iets waar ze wat van kunnen leren of wat gewoon lekker om te lezen is.

En in Duitsland:

Westmünsterland-Welle (WMW)belangrijke regionale radiozender voor het gebied Borken- Bocholt

Westfalium, Gutes Leben in Westfalen | Radtouren • Wandern • Restaurants • Veranstaltungen | Gesellschaft, Kultur und Lebensart

Antenne Niederrhein, radiozender voor gebied rondom Rees, Kleve, Emmerich

Grenzenlos, wonen, ondernemen, kunst, natuur en dus alles over genieten in de grensstreek, in zowel de Nederlands als de Duitse taal.

De Rheinische Post is een Duitse regionale krant die zich richt op het westelijke deel van de deelstaat Noordrijn-Westfalen. De krant heeft een oplage van ongeveer 400.000 exemplaren waarmee het een van de grootste regionale kranten in Duitsland is.

Liebes Land, Die beste Art zu leben. Ook Duitsland heeft prachtige magazines over het leven op het platteland