Susan Rekveld

Para-agility

In 1996 zag Susan Rekveld voor het eerst de agility-sport en ging de uitdaging aan om vanuit haar elektrische rolstoel, te midden van de valide deelnemers, aan wedstrijden deel te nemen. Susan was jaren de enige handler met een beperking, maar inmiddels kan zij vol trots zeggen dat de groep handlers met een beperking zowel in Nederland als Internationaal enorm is gegroeid! In 2002 heeft Susan een wereldkampioenschap agility voor handlers met een beperking opgericht, de ParAgility World Championship. Ze mocht verschillende keren als wereldkampioen naar Nederland terugkeren. Susan laat je zien dat zowel de hond als de baas plezier beleeft, of de hond nu werkt als hulphond of zich mag uitleven in de agility-sport!
Zij zal met haar oudste hond Jett ( welk ook haar huidige hulphond is) demonstraties para-agility laten zien, maar ook met haar jongste hond Juul, een nog beginnende sporthond.

Hulphond

Susan zal tevens laten zien hoe haar oudste hond Jett voor haar werkt als hulphond, oa een jas of schoen uitrekken, allerlei dingen apporteren zoals iets van metaal ( bv sleutelbos) maar ook een aardappelschilmesje of een flesje water, en een boodschappentas leeghalen.
Enthousiast werken of het nu als hulphond is of als sporthond, een mooier hondenleven kan je denk ik niet hebben als hond!

Meer info op haar website: www.para-agility.nl

http://www.para-agility.nl
Plaats: Hoogland