Hans Krudde Fotografie

Hans Krudde Fotografie in de woltent.

Hans Krudde is fotograaf, docent dierhouderij en deeltijd boer; een combinatie die garant staat voor sprekende dierportretten.

Opgroeiende in de Achterhoek had hij alle mogelijkheden om zijn beide hobby’s; dieren en fotograferen, uit te voeren met diverse soorten vee op stal en een donkere kamer op zolder. Na de hogere Landbouwschool en de Fotovakschool werkte hij in het onderwijs (dierhouderij en paardenhouderij) om zich vervolgens helemaal op de fotografie te richten. Hij werkt in opdracht voor bedrijven, media, overheden en particulieren.

Op de Farm& Country Fair exposeerde hij met zijn dierenfoto’s in de Kunsttent en gaf daarbij demonstraties en workshops (dier-) fotografie. De laatste jaren is hij steevast aanwezig in de woltent om daar de aanwezige dieren, maar ook die van bezoekers, in een speciaal ingerichte fotostudio, in beeld te brengen. Zo portretteerde hij, op bijzondere wijze, alle aanwezige schapen- en geitenrassen. Dit resulteerde in de serie ‘Glamourvee’ die reeds op diverse plaatsen in het land is geëxposeerd.

Ook dit jaar kun je hem aan het werk zien in de woltent waar hij diverse dieren, waaronder ook die van jou, op zijn eigen wijze fotografeert.

http://www.hanskrudde.nl
Plaats: Putten