Grietje Wagenaar

Grietje Wagenaar:

Ik verzorg tijdens de Country Fair de FUN wedstrijd Dog Dance.
Dog Dance bestaat uit allerhande losse oefeningetjes met volgwerk en truckjes, welke uiteindelijk achter elkaar worden gezet als één geheel. Voordat het zover is valt er al veel plezier te beleven met losse oefeningetjes aanleren.

Tijdens de Farm & Country Fair organiseer ik de FUN wedstrijd op zowel zaterdag als zondag. Er gaan zowel beginners als meer gevorderde deelnemers aan de wedstrijd deelnemen.

Ikzelf ben actief in de sport met drie eigen honden, Onyx, een 8 jarige Border Collie reu, Storm een 5 jarige rescue reutje, en mijn jongste Border Collie reutje Cooper van 10 maand oud.

Mijn werkzaamheden bestaan uit het runnen van een Hondenschool waar diverse lessen worden gegeven als Puppy, basis, Sport en Spel en Dog Dance cursus.

Mijn andere tak is de Online academie voor Mens en Hond, waar het accent vooral op online Dog Dance cursus ligt in de meest uitgebreide zin. Van 4 verschillende Dog Dance levels, Routine maken van A-Z, tot opleiding Dog Dance level Instructeur.

De Online Dog Dance levels is mijn parade paardje, in deze cursus maken we nog geen gebruik van muziek maar gaan we aan de slag met basis moves. Wanneer deze onder de knie zijn kan je daar zelfs een certificaat mee behalen!

Voor meer informatie neem je contact met mij op

Mijn website is www.grietjewagenaar.nl Onder de button Aanbod zie je welke online mogelijkheden er zijn en wanneer deze plaats vinden.