Grietje Wagenaar

Grietje Wagenaar woont samen met haar gezin en zes honden in het hoge Noorden in Burgum. Sinds 2001 is ze als pionier begonnen aan de Dog Dance sport met haar eigen hond. In de begin jaren heeft ze gewerkt aan de ontwikkeling binnen de dogdance sport, door middel van het geven van workshops, begeleiden van instructeurs en wedstrijdorganisatoren.

Met haar eigen honden doet Grietje verschillende sporten, waarvan dogdance sport als enige in wedstrijdverband. Met haar Border Collie Floris is ze eind 2016 voor de 6e maal Nederland Kampioen Freestyle geworden en heeft zich hiermee gekwalificeerd om tijdens de Crufts 2016 Nederland te vertegenwoordigen in de internationale competitie.

Hiernaast is Grietje ook eigenaar van Behave Training Coaching Educatie, waarbij ze verschillende trainingen en lessen verzorgt met haar team. In de trainingen is Grietje gericht op de sterke punten van baas en hond, rekening houdend met het karakter en de voorkeuren van zowel eigenaar als hond. Hierdoor is de aanpak en training per combinatie verschillend.