Eusam

Ook dit jaar is de Eusam weer aanwezig op de Country fair in Aalten. Alle 3 de dagen komen eigenaren vanuit heel Europa hun mooiste Amerikaanse miniatuurpaardjes laten zien.

Heb jij altijd al eens kennis willen maken met het Amerikaans miniatuurpaardje? Kom dan zeker tijdens de Country Fair in Aalten naar de piste van het Eusam. Het Europese stamboek voor amerikaanse miniatuurpaarden. Op vrijdag en zondag worden hier diverse clinics en demonstraties gegeven. Op de zaterdag kun je komen kijken naar een van de jaarlijkse miniatuurpaarden shows. Volgens dezelfde regels als in Amerika worden tijdens deze dag de paardjes geshowd in de verschillende klasses. Zo heb je de halterklasses waarin het paardje aan de hand wordt geshowd, de driving klasses waarin er gereden wordt met speciaal op maat gemaakte menwagens, en de andere klasses zoals onder andere obstakelparcoursen, springen aan de hand en de liberty klasse waarin de paardjes hun mooiste gangen laten zien.

In onze stand hebben we veel informatie over de paardjes, over het showen, en de verzorging van de paarden. Kom je je kennis testen tijdens de grote miniatuurpaarden quiz? Of kom je liever een paardje van dichtbij bekijken? Of ga je graag op de foto met 1 van de mooiste paardjes?

Er zijn verschillende stallen die prachtige paardjes meenemen die we graag aan het publiek voorstellen.


Plaats: Boekel