Eusam

De Eusam, stamboek voor Amerikaanse Miniatuurpaarden organiseert tijdens de Farm en Country fair in Aalten weer een spectaculaire show met Miniatuur Paarden tot 108 cm.

Op vrijdag zullen er enkele merries met veulen aanwezig zijn. Op zaterdag houden we in samenwerking met de Franse club de FLOWER POWER SHOW met heel veel springen en aangespannen rijden en klassen voor kinderen.
Op zondag is de Eusam show met veel showklassen, showen aan de hand, evenals hindernissen en aangespannen rijden.

De Flower Power is een show voor iedereen met paarden of pony’s kleiner dan 110 cm. We vinden het leuk om te zien dat mensen onze show supporten, die meestal een performanceshow is waarin we elk jaar een nieuwe klasse proberen te innoveren. Wij bieden behendigheid en dressuurklassen aan en voor beginners bieden wij een lang renparcours tussen hindernissen aan. De springrubriek is waarschijnlijk het spectaculairst met al onze mooie sprongen en het publiek kijkt er met veel plezier naar.

Ook voor de kinderen hebben we veel geweldige klassen en het beste van alles voor hen is onze Trec, waar ze alleen of met een volwassene onder de spinnendeur moeten bewegen of in een krokodillenbak moeten lopen of tussen onze prachtige giraffen moeten springen, de Trec is heel uniek en kinderen en volwassenen zijn er dol op. Het enige wat we willen en hopen is dat iedereen een mooie dag vol mooie herinneringen heeft. Elk jaar hebben we veel deelnemers en ze komen het jaar erna allemaal terug, dat is onze beste beloning.

Tot 21, 22 & 23 juni in Aalten


Plaats: Boekel