Superleuk en veelzijdig

Nog een maand en de Farm & Country Fair is alweer voorbij! Je hebt misschien af en toe al kunnen merken dat het evenement weer voor de deur staat. Deze week kwamen er een aantal bladen uit met een advertentie van de Fair en werden we in agenda’s van lifestyle en tuinmagazines genoemd. Zo staan we in Landleven, compleet met een bon waarop lezers een leuke groenattentie mogen afhalen, So British & Irish heeft naast onze advertentie een supermooie extra pagina over de Fair gemaakt waar we heel blij mee zijn en Nestor, het magazine van de KBO, heeft een halve pagina over de Fair geplaatst. De advertentie in Landidee is erg mooi geworden en ook in een flink aantal tuinmagazines wordt de Fair genoemd.

In Daphne’s Diary staat een geweldige advertentiepagina over het Vintage Festival en ook in een aantal automagazines en het magazine Verzamelen is de Fair te vinden.

Dit zijn maar enkele voorbeelden van de plekken waar we al te zien zijn. Binnenkort komen alle spots in de kranten, radio en televisie en plaatsen we de borden langs de weg. Dit alles zowel in Duitsland als in Nederland. Op dit moment zit ik te schrijven en tegelijkertijd te luisteren naar een special over de Fair op Radio DinxperFM.

Uiteraard vraagt dit allemaal veel voorbereiding. Zo hadden we vandaag een eerste brainstormsessie met een redacteur van dagblad De Gelderlander over de special die een paar dagen voor de Fair uitkomt, kwam er iemand van Optimaal FM langs om de laatste puntjes op de i te zetten van de radiospot en belde een redactrice van TV Gelderland om te overleggen over een programma over de Fair. En eerder deze week waren er gesprekken met mensen van met Naober, de Duitse radio en Aladna FM en mag ik volgende week over de Fair vertellen in een programma bij Slingeland FM.

Over superleuke veelzijdige baan gesproken!

Geplaatst in op 28 mei 2015