Persbericht Farm & Country Fair 2023

Onderstaand persbericht mag vrij worden overgenomen voor uw media. Een persbericht voor een speciale interessegroep zoals voor bloem en tuin, koken en voeding, kinderen, diergroepen, landbouw, vintage of shoppen sturen we u op verzoek graag toe.

Natuurlijk Genieten!

De Farm & Country Fair is een echt belevenisfestival. De landelijke locatie, gevarieerde winkeltjes, honderden serieuze en ludieke activiteiten, bijzondere shows, creatieve aankleding en gastvrije sfeer zorgen ervoor dat iedereen die graag buiten wil zijn, een heerlijke dag beleeft.

Het terrein is opgedeeld in meerdere themadorpen en is maar liefst 20 voetbalvelden groot. Zo'n 400 stands bieden een breed scala aan mooie kleding, decoratieve accessoires en handige gebruiksartikelen. Er zijn verrassende kunstenaars, die vaak demonstreren in hun stand. Het culinaire plein meteen aan het begin van het terrein staat propvol heerlijkheden. Meer dan 2000 erfdieren, kleindieren en boerderijdieren zijn te bewonderen. Er is doorlopend een verrassend showprogramma in meerdere showringen en echte akoestische muziek van zeer hoge kwaliteit.

Ook kinderen genieten van de Fair, ze leren spelenderwijs heel veel op het terrein, dat bol staat van spannende kinderavonturen. Ze voelen zich een dag lang een echte boer!

Het gekke follybos met bizarre creaties, bekend van tv programma's zoals 'Man Bijt Hond' en 'Gelderse Koppen' met Harm Edens, ligt naast het Fair-terrein en is tijdens de Fair eenmalig gratis te bezoeken. Heel erg leuk voor volwassen bezoekers, kinderen alleen toegang onder begeleiding.

Bezoekersinformatie:

Farm & Country Fair, Dinxperlosestraatweg, 7122 JS, Aalten, www.countryfair.nl

Openingstijden 2023:

Vrijdag 23 juni en zaterdag 24 juni: 10.00 tot 21.00 uur, zondag 25 juni 10.00 tot 18.00 uur.

Toegangsprijzen:

Toegang € 19,50, kinderen van 4 t/m 14 jaar € 7,50, jonger dan 4 jaar gratis.

Kaarten in voorverkoop via de website: van december tot 21 juni € 17,75 (excl. ticketkosten), vanaf 21 juni en aan de kassa € 19,50, parkeerkaart voor hele dag parkeren € 5,00

Niet voor publicatie:

Voor meer informatie of beeldmateriaal kunt contact opnemen met:

Joke Ruesink of Mariël Ruesink, Westendorpweg 2, 7122 JT Aalten

T: 0543 466294 E: info@countryfair.nl of farmcountryfair@gmail.com

I: www.countryfair.nl, www.countryfair.de en www.countryfair.eu3

Geplaatst in Persberichten op 01 mei 2023