Bos met folly's open op afspraak

De Farm & Country Fair wordt gehouden bij ’t Westendorp, de boerderij van Suzie's Farm. Op Westendorpweg 1 vind je de vier silo's van de Silo Art Tour Achterhoek. Rij door tot op het erf en geniet van de kunst van Rosalie de Graaf. Van maart tot oktober is het rustpunt bij de boerderij op nummer 2 open. Hier kun je zelf koffie, thee, een ijsje of een drankje pakken en er binnen of buiten op het terras van genieten. Ook is hier een toilet.

Het bijzondere bos met folly's zoals de theepot, een Italiaanse trullo, het spookhuis, torens, fonteinen en een echte kerk is speciaal voor de Farm & Country Fair gemaakt. Ook het museum met complete verzamelcollecties bevind zich op het erf.

Het follybos is open op zaterdag tussen 13.00 en 16.00 uur, alleen na afspraak. Het museum kun je te bezoeken op maandag van 10.00 tot 16.00 uur of op zaterdag van 13.00 tot 16.00 uur, alleen na afspraak.

Aanmelden via het formulier op www.hetwestendorp.nl of per telefoon: 0543 466294. Er zijn voor groepen vanaf 15 personen leuke arrangementen met koffie, lunch, diner, fietstocht of wandeltocht mogelijk, vraag hier naar!

Geplaatst in Nieuws op 25 mei 2020