Farm & Country Fair 26, 27 en 28 juni 2015

Alleen tijdens de Fair

Zoals je van de Farm & Country Fair gewend bent, is er vaak iets heel bijzonders te zien. Veel mensen vragen om de optocht met antieke en nostalgische kinderwagens, die ook dit jaar wordt gehouden. Om praktische redenen zie je deze optocht nergens anders. Het is immers bijna onmogelijk om tientallen antieke kinderwagens op transport te zetten naar een evenement.

Kinderwagen optocht

Ook in 2015 krijg je de kinderwagens weer te zien. Er komt weer een mooie optocht. En mis je deze, geen nood, er staat een prachtige collectie voor je opgesteld in het Vintage Festival! Een deel van de vintage kinder- en poppenwagens worden tijdens de Fair te koop aangeboden.

Vind je het leuk om mee te lopen?

Vind je het leuk om mee te lopen in de kinderwagen optocht over het terrein? Stuur dan even een mail naar Joke Ruesink: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Leuke kleren van vroeger en mooie hoedjes zijn volop aanwezig.

 

 

 

 

 

Belasting per wiel

Kinderwagens zo rond 1930 zijn enorme bakken, waarin gemakkelijk twee of eventueel nog meer kinderen mee konden worden vervoerd. Natuurlijk ziet je de mooie Engelse kinderwagens van zo rond 1950: heel hoog en soms op enorme wielen. En wie kent er niet meer de Nederlandse modellen tussen 1950 en 1970?
    
De Fair-collectie is heel uitgebreid, met modellen vanaf rond 1850. Ze zijn niet gerestaureerd, maar nog in precies dezelfde staat dan dat ze vaak op oude zolders of schuren werden aangetroffen. Een aantal modellen uit de bijzondere en uitgebreide Fair-collectie is te zien in een expositie op het terrein van de Fair. De andere mag je komen zien tijdens een rondleiding. Zie hiervoor www.hetwestendorp.nl

In de herfst en winter

In de zomer, herfst en winter en beperkt in het voorjaar is het heel leuk om met een groep vanaf 10 personen een afspraak te maken voor een rondleiding langs de kinderwagens. Je hoort hierbij alle verhalen over de collectie en de verschillende modellen. Vraag hiernaar via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.