Farm & Country Fair 21, 22 & 23 juni '19

Zakenrelaties ontvangen in informele sfeer of samen met collega's een dag naar buiten: er zijn legio mogelijkheden. Neem even contact op met Joke Ruesink of Mariël Ruesink via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Eigen locatie voor uw bedrijf

Bedrijven en stichtingen kunnen tijdens de Fair een VIP- tent huren alleen voor hun eigen bedrijf, eventueel compleet met catering. Een ideale plek voor het ontvangen van zakenrelaties!

Bijzonder bedrijfsuitje

Bedrijven en andere groepen kunnen op afspraak vrijdags en zaterdags na sluitingstijd nog samen tijd doorbrengen in de cateringtent. Alles is aanwezig, zelfs de sfeervolle livemuziek. Dit arrangement is gratis en alleen voor groepen die een dagdeel op de Farm & Country Fair doorbrengen. Met name voor bedrijfsuitjes is dit een prima en voordelige optie!

Arrangement

Op verzoek adviseren we u graag bij het maken van een dagarrangement. Zo kunt u de dag beginnen met een drankje en later samen op het terrein lunchen of van een warme maaltijd genieten. Er wordt dan overal op uw groep gerekend. Tussendoor gaat u dan lekker shoppen of u kiest er juist voor om met de hele groep samen iets op het terrein te ondernemen. Neemt u al vroegtijdig contact met ons op, we helpen u graag met het organiseren van een bijzondere dag!

Mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. voor meer informatie.